Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

Plafond aangebracht, terras uitgebreid, 07.11.2009

Het plafond is vandaag aangebracht door drie hardwerkende, goedlachse heren uit Almelo. Helaas wilde heer drie niet op de foto. Hoe dan ook, het plafond ligt er keurig strak in en de spotjes maken het helemaal af. Hulde, heren! En de heren Marcel Overmars, Ben Rolink en Joop Overmars zagen dat het goed was.

Het terras aan de banen 1 en 2, en de toegang naar de banen 3, 4 en 5 is met vereende krachten (ca. 30 kg per tegel, ga er maar aanstaan!) verder bestraat. Later worden de grindtegels met de hogedrukspuit nog gereinigd, zodat de tegels er dan weer okselfris bijliggen.

Ook de schilderploeg is weer druk geweest met grondverf, aflakken e.d. De heren- en dameskleedkamer zijn nagenoeg klaar qua schilder- en tegelwerk en helemaal duidelijk zijn nu de fraaie kleuraccenten die we later ook in de kantine zullen tegenkomen.

Het grote werk is nu grotendeels gedaan en er kan worden begonnen met de afwerking van vloeren, schilderwerk, elektra, rookkamer, eh... bestuurskamer, bar, etc., etc. We zijn er nog lang niet, maar de werkzaamheden liggen goed op schema. Als dit zo doorgaat ziet het er naar uit dat we de geplande opening in maart 2010 zeker gaan halen!

Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Belisol
ApeldoornUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!