Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

Oude bar etc. verwijderd, 10.10.2009

Om te beginnen: veel foto's zijn van niet te beste kwaliteit! Oorzaak: de grote hoeveelheid stof die bij de sloopwerkzaamheden van vandaag vrijkwam werd weerkaatst en vergroot door de flits. Jammer, maar het zij zo.

Vandaag 10.10.2009, is door de sloopploeg veel zwaar werk verzet. Bar, keuken, keukenkastjes (ergens op de muur kwamen we zowaar een hartgrondige kreet tegen van ongetwijfeld de ophanger van een niet-willend kastje...) en vloer zijn gesloopt en het vele, vele puin is afgevoerd. Zo heb je een bar- en keukenhoek en zo is 'ie verdwenen!
Overigens, heeft u onze voorzitter met zijn strakke, gespierde lijf wel eens zien zweten? Wij wel. U gelooft 't niet, maar wij stonden er bij en keken er naar. Valt knap tegen, dat gebeuk op een stenen muur, is 't niet, Gert?

De verfploeg onder leiding van Annemarie Jagers schoot flink op. Hele muren werden gesausd en geverfd, de bankjes in de herenkleedkamer werden in de grondverf gezet en de buitendeuren zijn aangepakt. Wel werd geconstateerd dat 3, 4 m/v te weinig is om te kunnen opschieten met de vele verfklussen. Hoe dan ook, er is vandaag veel gedaan.

Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Belisol
ApeldoornUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!