Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

Nog 16 dagen te gaan, 11.03.2010

Het is 11 maart 2010 en we hebben nog 16 dagen te gaan voordat de officiele opening (zaterdag 27 maart) plaatsvindt. Een paar dagen geleden lag er weer een laag sneeuw, er is nog altijd nachtvorst, overdag schommelt het rond het vriespunt en echt voorjaar kunnen we 't nog altijd niet noemen.
Gelukkig hebben we geen last meer van opdooi en mag er weer getennist worden. Vandaag troffen we Maartje en Willy dan ook al op de baan.
Zag het er een paar weken geleden nog naar uit dat het krap zou worden, met name wat betreft het terras langs baan 3, op dit moment mogen we zeggen dat het helemaal goed gaat komen! Het terras is al opgehoogd, heeft z'n definitieve vorm en is bijna gereed voor bestrating. Op het terras bij baan 1 is inmiddels een fraaie, grote overkapping aangebracht. Alle respect voor wat er tussen de vorstperiode en nu, in korte tijd en met nog altijd onaangename temperaturen, alweer is gerealiseerd door de mannen!
Binnen gaat het alleen nog om wat details. Het verven is afgerond en een fraai "wandbos" is aangebracht. Het ziet er allemaal skier uut.
 

Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Hafkamp Grafwerken & NatuursteenUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!