Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

Goedkeuring leden, 09.10.2008

Donderdagavond 9 oktober 2008 hebben de leden van Ter Spille tijdens een bijzondere ledenvergadering in het clubhuis hun goedkeuring gegeven aan de vernieuwing van het clubhuis.
Voorzitter Gert Meydam gaf tijdens deze ledenvergadering een korte toelichting op de wensen die leefden en het proces dat aan het moment van de besluitvorming is voorafgegaan. In september 2008 zijn de leden tijdens een informatie-avond over de plannen rondom het nieuwe clubhuis geïnformeerd.
De Bouwcommissie onder leiding van Ben Rolink heeft de laatste vragen beantwoord, waarna penningmeester Frits Haak een gedetailleerde uiteenzetting gaf van de financiële consequenties. Met grote instemming van de leden is gekozen voor vernieuwing van het clubhuis.

Het clubhuis wordt in- en extern gerenoveerd, wordt aangepast aan de hedendaagse normen en krijgt een fraaie uitstraling. Het tennispark van Ter Spille wordt hiermee voor iedereen aanmerkelijk toegankelijker. Tijdens de vergadering hebben diverse leden zich bereid verklaard om onderdelen van het clubhuis te adopteren en hiervoor in de vorm van activiteiten de financiële middelen te genereren.

De start van de renovatie is gepland in juni 2009 (direct na de competitie). Het nieuwe clubhuis moet gereed zijn in maart 2010 (voor aanvang van de competitie).

 

Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

O.A.F. Holland
VerffabriekUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!