Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

De opening, 27.03.2010

Zaterdag 27 maart 2010, tegen 14.00 uur, aanvang van de festiviteiten voor de officiele opening. Langzaam vult het clubgebouw zich met bezoekers, genodigden en leden. Jacco Eltingh arriveert, de burgemeester is er, de KNLTB is vertegenwoordigd en we zien pers. De Holstobloazers musiceren vakkundig en enthousiast.

Gosse Jongstra leidt e.e.a. soepeltjes in, voorzitter Gert Meydam doet zijn woordje, de KNLTB overhandigt Gert een fraaie plaquette, de burgemeester slaat zonder enige training vooraf in 1x een bal door de afgeplakte deur (het clubhuis is hiermee symbolisch geopend), Jacco Eltingh start zijn clinics voor jeugd en volwassenen op de banen 3, 4 en 5, op baan 1 kan iedereen zijn opslag in km/h zien en in de bestuurskamer kan getennist worden op een Wii. 's-Avonds is er een feest voor de leden met DJ Marco. En wordt de Bouwcommissie een dank-/herinneringstegel aangeboden en gelegd op het terras bij baan 1.

De verbouwing is nu echt voorbij. We kijken vooruit naar op een nieuw tennisseizoen, verheugen ons op de competitie en de clubkampioenschappen. En als we na afloop van een partij een biertje drinken aan de mooie bar kunnen we met trots zeggen: "Dat fraaie clubhuis hebben wij van Ter Spille toch maar mooi met z'n allen neergezet!"
Hulde voor de bouwcommissie, hulde voor alle vrijwilligers, kortom, hulde voor iedereen die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van ons prachtige clubgebouw!

Geef ze even de tijd om in te laden, maar > 300 foto's van de opening vindt u in 3 fotoalbums "Opening clubhuis" (1 + 2 + 3). Theo Overgoor maakte de foto's in album 1 en Carla van Breukelen maakte de foto's in album 2 + 3. Theo en Carla, hartelijk dank.


Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Notariaat
SallandUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!