Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

STIPP Cup 2011Gemeentelijke tenniskampioenschappen Olst-Wijhe 2011

STIPP-cup naar Wesepe

Van 17 t/m 25 september zijn voor de derde keer de Gemeentelijke Tenniskampioenschappen Olst-Wijhe gespeeld. Met een deelname van maar liefst 107 senioren in diverse categorieën en met verschillende speelsterktes werd in de fraai aangeklede tennisparken van Olst, Wijhe en Wesepe fel gestreden om de STIPP-cup 2011. De cup werd gewonnen door de tennisvereniging SC Wesepe.
Deelnemers en toeschouwers hadden gedurende de hele week fantastisch weer en overgoten met een muzikaal sausje werd de week op zondag 25 september in Wijhe feestelijk afgesloten.

Alle wedstrijden, uitslagen en winaars vindt u HIER. 

 
STIPP-cup 2011 naar Wesepe.


STIPP-cup jeugd naar Wijhe

Voor het eerst werden de Gemeentelijke Tenniskampioenschappen om de STIPP-cup ook georganiseerd voor de jeugd uit de gemeente Olst-Wijhe.  Er deden in totaal 34 kinderen mee, 24 uit Wijhe en 10 uit Olst, in leeftijd variërend van 6 tot 16 jaar. In totaal werden er zo'n 50 wedstrijden gespeeld.
Na afloop van een week tennissen kon de balans worden opgemaakt, en ging de STIPP-cup 2011 voor de jeugd op grond van het percentage gewonnen wedstrijden naar ATC Wijhe.

 
Bouke Boersma, van ATC Wijhe, de jongste deelnemer. 

Meer foto's, waaronder de prijswinnaars, vindt u in het Fotoalbum Stipp-cup 2011.


Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Turnaround
Haar & BeautysalonUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!