Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

Allerlei

Historisch
Van Gerhard Aberson ontvingen wij op 21 februari 2012 de onderstaande twee knipsels. Het eerste knipsel is uit de Olster Courant van 6 april 1957, van het tweede knipsel is de herkomst onbekend, maar wij gaan er van uit dat ook dit is geplaatst in de Olster Courant, in een latere periode. Gerhard schreef:  

"In het archief van mijn vader (in het eerste knipsel G.J. Aberson Jr.), trof ik deze artikeltjes aan. De heer Nuissl en oud-medewerkster notariaat, Nolda Vlaskamp, zijn beiden nog in leven. Mevrouw Pekelharing is overleden en was de echtgenote van huisarts Pekelharing (de voorganger van huisarts in ruste Rens den Hollander). Rie Brink (oud-wijkzuster in Olst) is op 28 oktober 2011 overleden. Hotel Boeve is het huidige Restaurant 't Veerhuys aan de Veerweg."

Wij danken Gerhard van harte voor zijn sympatieke bijdrage!

Hoog water bij Ter Spille

Als het regent kunnen we lang doorspelen op de kunstgrasbanen, weten we. Toch komt het voor dat de banen het water niet meer kunnen afvoeren, zo bleek bij zware regenbuien op donderdag 28 juli 2011. Delen van de banen 3, 4 en 5 kwamen zo'n 6 - 8 cm omhoog en vormden daarmee "eilandjes". Een vreemd gezicht. Opmerkelijk: bij de banen 1 en 2 was niets aan de hand, er werd gewoon getennist. Victor Overmars was zo attent de foto's te maken en ze te sturen naar de redactie, waarvoor dank.Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Keukenland
WijheUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!