Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

Clubkampioenschappen 2010


Enkel en dubbel

Met de clubkampioenschappen 2010 enkel en dubbel die werden gespeeld van 25 september t/m 3 oktober zit het er voor 2010 weer op. Door 67 senior spelers en speelsters en daarnaast nog eens 17 jeugdleden is er fel maar uiterst sportief gestreden om de allerhoogste eer. De week was qua weer niet geweldig, maar gelukkig waren er geen moeilijke inhaalpartijen nodig. Op de finaledag, zondag 3 oktober, liet een heerlijk zonnetje zich van zijn beste kant zien, zoals de Toernooicommissie dat al eerder keurig geregeld had. De beide terrassen waren goed bezet, de bar deed goede zaken en aan het eind van de dag waren er maar liefst 4 vaten bier door. Dank aan Barcommissie, Toernooicommissie en natuurlijk aan alle deelnemers voor deze succesvolle clubkampioenschappen 2010!

De finales met de uitslagen:

Heren Dubbel A (2x): Coen ten Broeke en Henk Willems tegen Erik Hulsman en Hans Meijer: 6-3, 6-2
                               Anne de Jong en Han Ripperda tegen Paul Kleine Schaars en Jeroen Wuestman: 3-6, 6-3, 7-6


Henk en Koen.


Han en Anne.

Heren Dubbel B: Barry de Haas en Gerard van Winsum tegen Henk van Dieren en Paul Donderwinkel: 6-2, 6-1


Gerard en Barry.


Paul. Henk was al weg toen de foto werd gemaakt.

Dames Dubbel A: Miranda Bos en Mariette de Jong tegen Karin Kleinherenbrink en Mathilde Ripperda: 6-2, 6-1


Mariette en Miranda.


Karin en Mathilde.

Dames Dubbel B: Miranda Jansen en Moniek Plette tegen Hillie van Dreven en Marie-José Mentink: 6-1, 6-1


Moniek en Miranda.


Marie-José. Hillie was al weg toen de foto werd gemaakt.

Heren Enkel A: Han Ripperda tegen Jeroen Wuestman: 6-4, 6-2


Han en Jeroen.

Heren Enkel B: Henk Willems tegen Marcel Overmars: 7-6, 6-3


Henk en Marcel.

Heren Enkel C: Geke Broekhuizen tegen Alex Mensink: 6-1, 6-1


Geke. Alex was al weg toen de foto werd gemaakt.

Dames Enkel: Celien Haak tegen Willy Vreden: 5-7, 6-1, 6-4


Willy en Celien.

Deze foto's en meer vindt u ook in het Fotoalbum!
Alle indelingen, uitslagen partijen e.d. van de senioren kunt u HIER volgen. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeugd

De Jeugdcommissie organiseerde zondag 3 oktober clubkampioenschappen voor de jeugd. Er waren 4 groepen (Geel, Groen, Oranje en Rood), waarin binnen de groepen werd gespeeld om de eerste plaats. 

Groep Geel bestond uit v.l.n.r. Irvan ten Broeke, Mannes Bos en Mick Doldersum. Winnaar werd Mannes Bos.Groep Groen was een klein groepje met slechts 2 deelnemers (maar wél hele goede!): Romee Groot Koerkamp en Marnix van Lieshout (al weg toen de foto werd gemaakt). Winnares werd Romee Groot Koerkamp.Groep Oranje bestond uit v.l.n.r.: Leon Sweitser, Lesley van den Berg, Mats de Jong, Jamie Kleinherenbrink en Anouk Boswijk. Ook Jago van Lieshout speelde mee, maar hij staat niet op de foto. Winnares werd hier Jamie Kleinherenbrink.Groep Rood (mini-veld). V.l.n.r.: Annemaj Sweitser, Sil Veld, Mandy van Lente, Jens Bos, Wesse Groot Koerkamp en Mariana Jagers. Jens Bos en Wesse Groot hadden beiden evenveel punten en speelden gelijk in de wedstrijd tegen elkaar. Sportief deelden zij de eerste prijs, zodat we hier 2 winnaars hebben: Jens Bos en Wesse Groot. Deze foto's vindt u ook in het Fotoalbum!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mix

De clubkampioenschappen 2010 Mix werden gehouden van 19 t/m 27 juni. De weergoden waren ons in die week goed gezind; er hoefden geen partijen te worden afgewerkt in kou of regen.
Zondag, de finaledag, was een schittterende, maar bloedhete dag (ca. 30 graden Celcius) en het werden dan ook zware partijen voor de deelnemers. Supporters en publiek zochten de schaduw op en het kostte Barman van het Jaar Gerard van Winsum weinig moeite zijn vloeibare waar te slijten.

Het waren Grace Doldersum en Willy Tabak die in de A-poule kampioen werden. Zij speelden hun finalepartij tegen Celien Haak en Jeroen Wuestman, die daarmee met alle eer de tweede plaats behaalden. Het was geen gemakkelijke opgave in de felle zon te moeten spelen, helemaal niet waar op het terras het publiek onder parasols zich het bier en frisdrank goed lieten smaken...

In de B-poule ging de strijd tussen Karin en Ronald Kleinherenbrink en Marijke Harmsen en Hans Hippe. Het waren Karin en Ronald die de eerste plaats behaalden, na 2x eerder de finale Mix te hebben verloren. Marijke en Hans werden aldus een goede tweede. Opmerkelijk: Hans is pas sinds kort lid van Ter Spille, gaf zich zonder partner op voor de Mix en werd door de Toernooicommissie aan Marijke gekoppeld. Ze stonden meteen in de finale, wat wij een fraaie prestatie vinden! Maar dat komt misschien ook wel, omdat Hans, net als uw webmaster, Hagenaar van geboorte is... ;-)

Hulde voor de Toernooi- en Barcommissie, alle deelnemers en met name voor de acht finalisten, die het in de hitte moesten waarmaken!


Willy en Grace, 1e plaats A-poule.


Celien en Jeroen, 2e plaats A-poule.


Ronald en Karin, 1e plaats B-poule.


Hans en Marijke, 2e plaats B-poule.


Marijke was al weg toen Hans ook voor Marijke de prijs ontvangst nam.


Voorzitter Gert spreekt. 


En Arie zag dat het goed was.


Gerard van Winsum heeft niet stilgezeten.

Deze foto's en meer vindt u eveneens in het Fotoalbum!

Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Loohuis InstallatietechniekUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!