Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

Nieuws

13-11-2021

Voorjaarscompetitie 2022


Beste leden,

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Dat betekent ook dat we ons al gaan voorbereiden op de voorjaarscompetitie 2022.

Over een paar weken ontvangen jullie allemaal de inschrijving voor de competitie. Zoals gebruikelijk kun je je dan opgeven voor de competitie, als team of alleen en proberen we een leuk team te vinden of samen te stellen.

Komend jaar gaan er wel een aantal dingen veranderen voor de vrijdagavondcompetitie. Hieronder de toelichting hierop.

Vrijdagavondcompetitie: Om de week en 5 speeldagen:

Door de groeiende populariteit van de vrijdagavondcompetitie is besloten om competities te scheiden van elkaar door om de week te gaan spelen. Hierdoor ontstaat meer baancapaciteit en kan de toekomstige groei worden opgevangen. 

  • Teams spelen om de week competitie, de gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 1 april; de heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 8 april.
  • Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set; 
  • Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken; 
  • De totale competitie op de vrijdagavond duurt hiermee 10 weken (exclusief inhaaldagen). De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken.

 

Met de huidige teams op de vrijdagavond betekent dat voor volgend jaar dat speeldag 1 op 08.04.2022 is en dat de 2e speeldag op 22.04.2022 is. Er wordt dus een week overgeslagen waar dan de andere competitie, gemengd en 7/8 competitie gespeeld wordt.Dit biedt ook gelijk een mooie kans en mogelijkheid om een dubbele competitie te spelen zonder dat je 2x per week gaat spelen.

Bijvoorbeeld: De ene week speel je in je huidige heren- of damesteam en de week later kan je in een nieuw mix team spelen. Daarmee speel je geen 5 wedstrijddagen maar max 10 (afhankelijk van het aantal personen in je team)

Hier het competitie aanbod en de data voor de voorjaarscompetitie.

Mochten jullie nog vragen hebben neem dan gerust contact met me op!

Groet,

Mark Gerfen

Technische commissie

Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Gubbels
LoonbedrijfUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!