Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

Nieuws

15-03-2019

Ter Spille Kantinegeluiden. Alles over uw bardienst!De schema's voor de bardiensten hangen in de kantine. De bardiensten zijn voor zover mogelijk de ingepland, zodat iedereen rekening kan houden met de data en zelf tijdig voor vervanging kan zorgen c.q. onderling kan ruilen.
Iedereen kan bovendien in de bardienstplanner en actuele ledenlijst kijken (www.afhangbord.nl). Een geprinte ledenlijst ligt achter de bar.

Het is natuurlijk moeilijk om van te voren in te schatten hoeveel mensen komen tennissen, maar wanneer er tijdens een bardienst niet zoveel te doen is, kijk dan om je heen. Het zou prettig zijn wanneer er bijv. wat wordt opgeruimd, schoongemaakt, koelkasten bijgevuld en/of vuilniszakken worden vervangen. Wie voor de eerste keer staat ingepland of wanneer iemand vragen heeft, neem dan contact op met iemand van de kantinecommissie. Dan kunnen we je wegwijs maken.

Wanneer er geen bardienst is, reken dan a.u.b. zelf wel alle kopjes koffie + thee + drankjes af! We willen graag de prijzen laag houden, maar dat kan alleen wanneer alle consumpties worden betaald!

We hebben een vergunning (Drank en Horecawet) om zwak alcoholische dranken te schenken in de kantine. Die vergunning willen we graag houden en daarvoor moeten we kunnen aantonen dat er op een verantwoorde manier wordt geschonken. Dat kunnen we door er voor te zorgen dat zoveel mogelijk leden van 18 jaar en ouder een certificaat 'Instructie Verantwoord Alcoholschenken' hebben gehaald. Een map ligt in een lade achter de bar.

Het is een test met 20 vragen waarvan er 16 goed moeten zijn ingevuld, niet moeilijk na een inleidend filmpje. Haal het certificaat IVA, thuis vanachter de computer via www.nocnsf.nl/IVA, of lever een afschrift van je horecapapieren / Sociale Hygiëne bij ons in. Alles voor het behoud van de vergunning c.q. het biertje en glaasje wijn in de kantine.

Een fijn seizoen gewenst!

De Kantinecommissie,

Celien Haak, Corinne van Zaaijen, Pauline Meijer, Victor Overmars.

Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Schuiling
OptiekUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!