Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als lid door het onderstaande formulier in te vullen en in te leveren bij de ledenadministratie, of door je digitaal aan te melden via het contactformulier (kies daar voor "Ledenadministratie").
Aanmeldingsformulieren zijn ook te verkrijgen in ons clubgebouw.

Bij de aanmelding dient u een digitale (!) pasfoto toe te voegen (kleur of zwart-wit, bij voorkeur met het formaat 35 x 45 mm), om een ledenpas aan te kunnen laten maken door de KNLTB.

Bij de aanmelding moet je de machtiging voor automatische incasso van de contributie in 1 keer of per kwartaal invullen en ondertekenen (bij minderjarigen tevens door één der ouders/verzorgers). Er is een speciaal tarief voor uitwonende studenten zonder eigen arbeidsinkomen voor tennis in het weekend.

Via onderstaande link kun je het aanmeldingsformulier printen.

Beide formulieren graag volledig invullen en opsturen naar de ledenadministratie:

Frits Haak, De Gaarde 10, 8121 BV Olst

Vanaf 25 mei 2018 moeten verenigingen vastleggen hoe zij persoonlijke gegevens van leden vastleggen voor diverse administratieve zaken. Voor iets als de foto voor het ledenpasje fungeert Ter Spille in feite als tussenpersoon van de KNLTB. Dat betekent dat wij de pasfoto uit onze administratie verwijderen zodra het pasje is uitgereikt.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier: AANMELDINGSFORMULIER

 

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Dierenartspraktijk
Olst-WijheUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!