Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

Tennispark

Ons park

Ons park ligt zeer beschut tussen Olst en de Boskamp, vrijwel tegen de voetbalvelden aan. Op het park vind je vijf verlichte tennisbanen. Drie kunstgrasbanen vind je links van het clubhuis en twee kunstgrasbanen rechts. Van de kunstgrasbanen kan het gehele jaar door gebruik worden gemaakt. Alleen bij opdooi mag je de banen niet betreden. 's Avonds gaan de lichten omstreeks half elf uit.

Ons clubhuis

Het clubhuis is de spil van onze tennisactiviteiten. Het clubhuis is in het seizoen elke avond open en in het weekeind de hele dag, dan is de bar bemand en kun je koffie, thee, limonade, bier en de nodige versnaperingen tegen een aantrekkelijke prijs consumeren. Je vindt er twee kleedkamers, een aantal zitjes en een gezellige bar. Aan beide zijden van het clubhuis is een ruim terras met uitzicht op de banen. Het clubhuis wordt regelmatig schoongemaakt door een externe hulp, de grote schoonmaakbeurten en het onderhoud wordt door zelfwerkzaamheid geregeld. Dit wordt gecoördineerd door de kantinecommissie.

De naam "Ter Spille"
Tennisvereniging Ter Spille is opgericht op 4 april 1956. De eerste tennisbaan is aangelegd in de (achter)tuin van Huize Ter Spille. Later is het park verhuisd naar de huidige lokatie.

Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Image-Sign
WijheUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!