Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

Info

Welkom bij tennisvereniging Ter Spille!

Het tennispark van Ter Spille ligt tussen Olst en Boskamp en vervult een belangrijke functie voor de bewoners van Olst en omgeving. Met een daadkrachtig bestuur en circa 180 leden beschikt de vereniging over 5 kunstgrasbanen, zodat in principe het hele jaar door kan worden getennist .

Gezelligheid, sportiviteit, aandacht voor de jeugd en betrokkenheid van de leden staan hoog in het vaandel en de vereniging kan zich gelukkig prijzen met een groot aantal vrijwilligers voor diverse commissies en voorkomende werkzaamheden.

In het sfeervolle en fraaie clubhuis met terrassen die uitzicht bieden op alle banen treft u zitjes aan. Binnen zit een prachtige bar waar het met een drankje goed en bovenal gezellig toeven is.

Het hele jaar door houden we diverse toernooien, waarbij de jeugd niet wordt vergeten. Natuurlijk zijn er de traditionele clubkampioenschappen met enkel, dubbel en mixed wedstrijden.

Kijk rustig rond op deze website of breng eens een bezoekje aan het park. En overweeg je (weer) te gaan tennissen, weet dan dat Ter Spille geen wachtlijst kent, dus je kunt je direct aanmelden op deze website. Wie niet eerder lid was bij Ter Spille en zich aanmeldt, ontvangt 5 gratis tennislessen!

Van harte welkom bij Ter Spille!

Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Dierenartspraktijk
Olst-WijheUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!