Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

Clubkampioenschappen 2019

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019

DUBBEL

De clubkampioenschappen DUBBEL zijn gespeeld van 22 t/m 24 maart. Voor het eerst een niet de hele week maar alleen in het weekend. het was een gezellig toernooi met vooral op de finale dag mooi weer.

De dames zijn door hun geringe aanmelding bij de heren ingedeeeld, helaas wist geen van hen tot de finale door te dringen. Op de finale dag werden 2 wedstrijden gespeeld de herenbubbel 8 en de herendubbel 6

De herendubbel 8 werd gewonnen door Frits Haak en Bert van Herb, tweede zijn geworden Arie Pronk en Henk van Dieren.

In de herenbubbel 6 werd de finale gespeeld door Mark Gerven en Henk Willems tegen Marcel Overmars en Bart Gerven, waarbij Mark en Henk de wedstrijd naar zich toe konden trekken.

Het was een geslaagd toernooi met dank aan de toernooicommissie, barcommissie, deelnemers en publiek.

Alle foto's bekijken in de Fotogalerij

Hier kunt u de uitslagen van de wedstrijden vinden.

 

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 

MIX

De clubkampioenschappen MIX werden gespeeld van 3 t/m 9 september 2018. Ook dit keer hadden we graag wat meer dames gezien. We hadden daardoor zelfs een herenteam, waarvan onze secretaris Sander Klos met een fraaie oorbel in het linkeroor de damesrol op zich nam. De deelnemers streden in de mix 7 en mix 6 en het was een leuke strijd. Het weer werkte mee, en de wedstrijden konden daarmee vlot worden afgewerkt.

Op de finaledag werden 2 partijen gespeeld, waarbij in de mix 7 Willy van Vreden en Antoine Jagers als winnaars uit de bus kwamen. Zij speelden tegen Celien Haak en Bert van Herp. Willy en Antoine wonnen de finale in 2 sets: 6-4, 6-4. In de mix 6 waren het Maartje Caspers en Willy Tabak die het opnamen tegen Miranda Bos en Henk Willems. Het waren Maartje en Willy die met een 3-setter de overwinning voor zich opeisten. Uitslag van deze finale: 4-6, 6-3, 6-2. Zo, de clubkampioenschappen Ter Spille van 2018 zitten er weer op. We bedanken ook nu weer de toernooicommissie, barcommissie, deelnemers en toeschouwers. Graag tot volgend jaar!

Alle deelnemers, wedstrijden en uitslagen volgt u met DEZE LINK

ENKELSPEL

De wedstrijden enkelspel 2018 werden gespeeld van 16 t/m 24 juni. Dit keer lieten de dames het nogal afweten met slechts twee inschrijvingen (Celien en Hannie, hulde!). Om die reden zijn zij ingedeeld bij de heren, waar de dames zich overigens meer dan uitstekend wisten te redden, zo ondervond een aantal hier niet nader te noemen heren. ;-) 
De finaledag werd helaas niet al te druk bezocht, we hebben méér toeschouwers gezien bij de finales! De zes finalisten in de 8, 7 en 6 lieten een leuke strijd zien, met als hoogtepunt de wedstrijd in de 6, tussen de gebroeders Doldersum. Wie van de twee zou dit jaar de titel clubkampioen behalen? In een 3 uur durende strijd behaalde uiteindelijk Dylan net als vorig jaar de eerste plaats, maar let op, Mick komt er aan! De finale-uitslagen zijn als volgt:

Justin Hendriks - Arnold Kiffen 5-7, 6-0, 6-3. Winnaar: Justin (links).Sorry voor de foto-met-dichte-ogen, Arnold! 

Gerjen Oeseburg - Niek Veurtjes 6-3, 6-0. Winnaar: Gerjen (links).Dylan Doldersum - Mick Doldersum: 7-5, 6-7, 7-5. Winnaar: Dylan (rechts) en net als in 2017 nu ook clubkampioen 2018! 
 
Alle wedstrijden, spelers, uitslagen e.d. zijn HIER terug te zien.

Meer foto's (groot formaat) zijn te vinden in de Fotogallery, HIER
----------------------------------------------------------------------------

DUBBELSPEL

De clubkampioenschappen dubbels 2018 zouden worden gespeeld van zaterdag 17 t/m zondag 25 maart 2018. Omdat door opdooi de banen niet bespeeld mochten worden, vielen de wedstrijden van maandag 19, dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 maart  volledig uit.
De toernooicommissie besloot week 13 te gebruiken om de afgelaste wedstrijden in te halen, zodat op zaterdag 31 maart alsnog de finales konden worden getennist. En zo geschiedde. De finales zijn als volgt gespeeld:

Heren dubbel 8:
Frits Haak en Bert van Herp vs Geke van Keulen en Jan ter Veer: 7-5, 6-4 Heren dubbel 7:
Geke Broekhuizen en Henk Brummel vs Hans Hippe en Willy Tabak: 3-6, 6-0, 6-2 Heren dubbel 6:
Mark Gerfen en Jeroen Weustman vs Jeroen Exoo en Iwan: 6-3, 3-6, 6-3 Wij feliciteren de winnaars van harte met de behaalde resultaten en bedanken alle deelnemers, de toeschouwers en de bar- en toernooicommissie! 

Alle deelnemers, alle wedstrijden en alle uitslagen volgt u via DEZE LINK.

-----------------------------------------------------------------------------

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2017


DUBBELSPEL MIX

Het mixtoernooi 2017 speelde zich gedeeltelijk af in een "herfstige" week met veel regen en wind. Niettemin verliepen de finales ondanks een "gat" van ruim een uur gezellig en kwam er ook aardig wat publiek op af. Het gezamenlijk eten na de tijd ging niet door wegens te weinig aanmeldingen.

Er werd gespeeld van zondag 3 t/m zondag 10 september. Helaas misten we een aantal dames en heren die in het verleden wél meededen, maar al met al hadden we een leuk aantal deelnemers.

Alie van Dijk en Marcel Overmars werden de clubkampioenen mix. Zij wonnen in de finale in de mix 7 van Willy van Vreden en Antoine Jagers.
In de mix 8 zegevierden Heidi ter Veer en Eelco Bruggeman. Hun tegenstanders waren Silva en Dave van der Linden. Silva deed mee als zomerlid en dat vinden we als club een goed teken. 

UITSLAGEN FINALES:

Mix 7:
1. Marcel Overmars en Alie van Dijk
2. Antoine Jagers en Willy van Vreden
(6-4, 6-4)Mix 8:
1. Eelco Bruggeman en Heidi ter Veer
2. Dave van der Linden en Silva van der Linden 
(6-2, 6-1)Rest ons de deelnemers te bedanken voor hun enthousiasme, de Toernooicommissie voor de  ook nu weer prima organisatie, de Barcommissie die de toeschouwers (ook) voorzag van heerlijke snacks, en natuurlijk de toeschouwers voor hun support. We kijken uit naar de clubkampioenschappen 2018!

Volg DEZE LINK om alle deelnemers, wedstrijden, uitslagen e.d. te bekijken.

Meer foto's treft u aan in de Fotogalerij, HIER
-----------------------------------------------------------------------------

ENKELSPEL 

De clubkampioenschappen enkel werden gespeeld van maandag 26 juni tot en met zondag 2 juli. Het was een mooi toernooi, al zat het weer niet altijd mee. Uiteindelijk mocht dat de pret niet drukken en hadden we spannende wedstrijden, leuk publiek en zinderende finales.  Iedereen bedankt en op naar de mix-wedstrijden! 

Alle wedstrijden, deelnemers, uitslagen e.d.  volgt u met deze link: 

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=6D16D359-80AE-47AD-A1F5-7A119D747E9C 

Einduitslag:
Heren 8: Michiel Samson - Harry Westerhof 6-4, 7-5, Michiel wint!
Heren 7: Niek Veurtjes - Willy Tabak 6-1, 6-4, Niek wint!
Dames 6: Gerdien Nijkamp - Karin Veldhuis 6-1, 0-6, 6-2, Gerdien wint!
Heren 6: Dylan Doldersum - Mick Doldersum 6-7, 6-2, 7-6. Dylan wint en is clubkampioen 2017!

Meer foto's vindt u in het Fotoalbum, HIER
-----------------------------------------------------------------------------


DUBBELSPEL

De clubkampioenschappen dubbel werden gespeeld van 20 t/m 26 maart 2017. Met het weer deze week was niets mis, al wilde het in de loop van de avond nog wat frisjes zijn. Het stoorde de tennissende mannen vrouwen allerminst, en vele partijen werden vlot afgewerkt. Het beloofde ook nog eens een mooi weekend te worden, met volop zon en de betere temperaturen, aldus het KNMI. En inderdaad, in de stralende zon werden zaterdag en zondag de halve en hele finales gespeeld. De vele kijkers genoten van mooie partijen en de sfeer was uitstekend. Dat viel natuurlijk terug te vinden in de baromzet en da's weer goed voor de club. Ja, het was nog lang gezellig, daar op het terras van Ter Spille! Dan rest ons nog de volgende dankzegging: aan de Toernooicommissie voor de uitstekende organisatie, aan de Barcommissie die er druk mee was, aan de deelnemers voor hun enthousiasme en sportiviteit, en aan de kijkers voor hun support. UITSLAGEN FINALES: 

Heren dubbel 6
1. Alex Mensink en Henk Willems
2. Bart Gerfen en Marcel Overmars
(6-3, 2-6, 6-2)

Dames dubbel 5
1. Celien Haak en Willy van Vreden
2. Miranda Bos en Hannie Tabor
(6-1, 6-0)

Heren dubbel 7
1. Mannes Bos en Egbert-Jan Nijenhuis
2. Hans Lubberding en Joop Lubberding
(6-4, 6-4)

Heren dubbel 8
1. Jan Hijlkema en Cas (alias Lucas) van der Wal
2. Martin Hafkamp en Pascal IJsseldijk
(6-4, 6-3)Martin en Pascal konden wegens andere festiviteiten niet aanwezig zijn bij de prijsuitreiking; we hebben daarom helaas geen foto van de beide mannen. 

De uitslagen van alle wedstrijden over de gehele week vindt u HIER

Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Hafkamp Grafwerken & NatuursteenUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!