Tennis2A.jpg Tennis3A.jpg Tennis4A.jpg Tennis5A.jpg Tennis6A.jpg Tennis7A.jpg Tennis8A.jpg

Info

Welkom op de website van Tennisvereniging Ter Spille!

Het tennispark van Tennisvereniging Ter Spille is gelegen tussen Olst en Boskamp en vervult een belangrijke functie voor de bewoners uit Olst en omgeving. Met een daadkrachtig bestuur en circa 300 leden beschikt de vereniging over 5 kunstgras banen zodat er in principe het hele jaar door getennist kan worden.

Gezelligheid, sportiviteit, aandacht voor de jeugd en betrokkenheid van de leden staan hoog in het vaandel en de vereniging kan zich gelukkig prijzen met een groot aantal vrijwilligers voor diverse commissies en voorkomende werkzaamheden.

In het sfeervolle en fraaie clubhuis van Ter Spille met terrassen die uitzicht bieden op de banen 1-2 en de banen 3-4-5 treft u zitjes aan en een prachtige bar waar het met een drankje goed en bovenal gezellig toeven is.

Gedurende het hele jaar door vinden diverse toernooien plaats waar ook de jeugd niet wordt vergeten en natuurlijk zijn er de traditionele clubkampioenschappen die met enkel, dubbel en mixed wedstrijden altijd goed bezet zijn.

Kijkt u rustig rond op deze website of breng eens een bezoekje aan het park. En overweegt u (weer) te gaan tennissen, weet dan dat Ter Spille geen wachtlijst kent, u kunt zich direct aanmelden op deze website. Was u niet eerder lid bij Ter Spille en meldt u zich nu aan, dan ontvangt u 5 gratis tennislessen!

We heten u van harte welkom bij Ter Spille!

Hoofdsponsor:

Image

Hoofdsponsor worden?
Klik op het logo!Een van de sponsoren:

Image

Belisol
ApeldoornUw logo ook op de site?

Kies voor sponsoring!